Waarom een goede telefooninstallatie cruciaal is voor elk bedrijf

Telefonisch contact is een belangrijke manier om met klanten en leveranciers in contact te staan. Vaak is het eerste echte contact met de klant via de telefoon. Als bedrijf moet je altijd beschikbaar zijn voor je klanten. Om de klanten tevreden te houden is een goede telefonische bereikbaarheid cruciaal. Dit begint bij een goedwerkende telefooninstallatie.

Een goede telefooninstallatie is van belang voor elk bedrijf, want de telefoonlijn wordt elke dag gebruikt. Mensen vertrouwen erop dat de telefoonlijn werkt en er zich geen problemen voordoen. Juist doordat mensen geen problemen verwachten is een goede telefooninstallatie cruciaal om nieuwe klanten binnen te halen en klantcontact te onderhouden.

Dienstverlening

Telefonische bereikbaarheid hoort bij een goede dienstverlening, klanten bellen namelijk niet voor niets. Ze willen meer weten over een bepaald onderwerp of er doet zich een probleem voor dat moet worden opgelost. In beide gevallen is het belangrijk om een goede telefooninstallatie te hebben om de klant goed te woord te kunnen staan.

Slechte telefooninstallatie

Een storing kan de hele organisatie platleggen qua communicatie en bereikbaarheid. Het bedrijf is tijdelijk niet bereikbaar voor haar klanten en dit heeft financiële gevolgen. Daarnaast zorgt onbereikbaarheid voor irritatie bij de klanten. Als organisatie is het uiteraard niet wenselijk om problemen met de telefooninstallatie te hebben. U wilt de klanten geen reden geven om een concurrent op te bellen. Het is van belang dat een storing direct en snel wordt opgelost.

Verbeteren van uw telefonische bereikbaarheid

Bereikbaarheid verbeteren is mogelijk op verschillende manieren. Een bedrijf kan ervoor kiezen om een receptioniste aan te nemen, een callcenter in te schakelen of gebruik te maken van een antwoordservice. Een callcenter neemt een aantal taken uit handen voor u en behandelen de klanten op vriendelijke, professionele manier. Daarnaast zijn ze ook buiten kantoortijden beschikbaar. Zo loopt u geen klanten mis. Echter betekent het uithanden geven dat u zelf niet in direct contact staat met de klant, maar hier een partij tussen zit.

Telefooninstallatie van Kop Telecom

Kop Telecom biedt uitkomst voor een goedwerkende telefooninstallatie. Wij hebben expertise in het beheren en installeren van telefooninstallaties. Wij doen er alles aan om storingen te verhelpen aan uw telefooninstallatie. Regelmatig onderhoud verkleint de kans op storingen en vertragingen. Kop Telecom geeft advies voor preventief onderhoud en hoe uw telefooninstallatie zo efficiënt mogelijk kan worden ingericht en beheerd.

De servicedienst van Kop Telecom is 24/7 beschikbaar. Eventuele storingen kunnen veelal op afstand opgelost worden. In het geval dat het probleem op locatie moet worden opgelost, zijn wij snel ter plaatse.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *