VoIP Telefonie

De telefooncentrale aan de muur is verleden tijd, VoIP Telefonie is de vervanger. Weleens gehoord van VoIP Telefonie of Hosted Voice? Dit zijn allemaal dezelfde benamingen voor maar één ding: namelijk een telefooncentrale in de Cloud.

Met VoIP Telefonie heeft u uw zakelijke telefooncentrale altijd bij de hand. Een telefoontje via het vaste toestel, de computer, of binnenkomend op een smartphone? Het kan allemaal. Met een volledig schaalbare telefooncentrale kunnen licenties per maand worden toegevoegd of worden afgeschaald.

Ook kunt u met VoIP Telefonie de kwaliteit van de telefooncentrale naar een hoger niveau tillen. Denk hierbij aan wachtmuziek, professionele voicemail teksten, interne doorkiesnummers, meerkeuze menu’s & complete callcenters. Maar ook het in laten spreken van professionele teksten door een voice-over in een studio, behoren tot de mogelijkheden. 

Support zonder lange wachtrijen

Zo kunnen storingen in de telefooncentrale in veel gevallen schade aan de bedrijfsvoering veroorzaken en kosten bovendien vaak veel tijd. De servicedienst van Kop Telecom is telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar. Als telefonische hulp niet voldoende is, zijn wij snel ter plaatse om u te helpen bij het oplossen van uw problemen.

Bent u al met al benieuwd naar de mogelijkheden van VoIP Telefonie of mobiele abonnementen voor uw organisatie? Of betaalt u eigenlijk veel te veel en wilt u eens kijken hoe u kunt gaan besparen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

(Heeft u nog een ISDN centrale of kent u nog bedrijven met een ISDN telefooncentrale, deze centrales zijn vanaf 1 april 2020 niet meer via het vaste telefonienetwerk bereikbaar)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *