Zakelijke mobiele abonnementen voor ieder bedrijf

Tijdens het werken zijn mensen vaak onderweg in een situatie zonder maatregelen. We werken niet alleen op kantoor of thuis, maar ook als we onderweg zijn naar klanten. Even een aantal gemiste oproepen terugbellen in de auto of een collega bijpraten zijn niet uitzonderlijk tegenwoordig. Waar u ook aan het werk bent, u wilt altijd gebruik kunnen maken van uw zakelijke mobiele abonnementen. Tijdens een zakelijke meeting een haperende verbinding hebben, is niet gewenst. Een goede landelijke dekking is essentieel.

Er zijn veel verschillende providers in Nederland. Slechts enkelen maken gebruik van een eigen netwerk. KPN, Vodafone en Tele2 zijn voorbeelden van providers met een eigen netwerk.

Wat zijn zakelijke mobiele abonnementen?

Op het werk maak je kosten bij een mobiele provider door te bellen of gebruik te maken van het internet. Dit zijn zakelijke kosten en die zijn aftrekbaar voor bedrijven. Providers spelen hierop in door zakelijke abonnementen aan te bieden die voordelig zijn voor het bedrijf.

Zakelijk versus particulier abonnement

Voor een organisatie is het erg gunstig om alle mobiele abonnementen overzichtelijk te beheren onder één account. Met een zakelijk abonnement worden de tegoeden beheert op bedrijfsniveau, de gebruikers delen met elkaar. Daarnaast kunnen gebruikers gemakkelijk worden toegevoegd of verwijderd.

Met een zakelijk abonnement werkt u onbezorgd zonder dat u hoeft te letten op uw dataverbruik of belminuten. De zakelijke telefoons worden met elkaar gekoppeld via een simkaart. Met deze simkaarten kunnen uw tablet, computer en andere apparaten worden aangesloten op het zakelijke abonnement. Zo staat u nooit meer zonder bereik bij een klant.

Verder is het verledentijd om met uw eigen privé abonnement kosten te maken. Met een zakelijk mobiel abonnement houdt u privé en werk gescheiden, want u gebruikt uw eigen zakelijke nummer. Zakelijk is zakelijk en privé is privé.

Vast Mobiel Integratie

Elke telefoon wordt een volwaardig onderdeel van uw eigen telefooncentrale met Vast Mobiel Integratie. Vast Mobiel Integratie wordt ook wel VaMo genoemd. Doormiddel van een simkaart is het mogelijk om zowel de oudste telefoon als de nieuwste smartphone te koppelen aan uw eigen telefooncentrale.

Door de simkaart gebruikt u altijd uw eigen zakelijke nummer. Uw collega’s zien op elk device uw telefoonstatus, zo kan de receptioniste precies zien welke werknemers er met elkaar in gesprek zijn. Er is geen app meer nodig want u belt altijd via de telefooncentrale met uw eigen zakelijke nummer.

Ook kan u met meerdere mensen tegelijkertijd bellen, het is eenvoudig om een driegesprek op te zetten. Als u in gesprek bent veranderd uw status meteen. Daarnaast kunt u ook gewoon gebruik maken van uw carkit wat het mogelijk maakt om in de auto telefoongesprekken te voeren. Uiteraard zijn voicemail berichten met VaMo te beluisteren met 1233 zoals u gewend bent.

Zakelijke mobiele abonnementen van Kop Telecom

Als ondernemer heeft u altijd belangrijke keuzes te maken. Wij van Kop Telecom staan u daar graag in bij. Wij maken gebruikt van verschillende grote providers zoals KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone. Op basis van uw wensen en budget brengen wij een advies uit voor de meest optimale producten. Daarnaast zorgen wij ook voor de aansluiting op het glasvezelnetwerk en andere voorzieningen. Heeft u vragen over zakelijke mobiele abonnementen of vast mobiel integratie? Neem gerust contact met ons op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *